DevTalks, evenimentul dedicat profesionistilor IT, se extinde la nivel national!
850 de profesionisti IT se intalnesc la Bucuresti si Cluj-Napoca.

Bucuresti, 7 aprilie 2015 DevTalks este un eveniment dedicat developerilor si specialistilor IT din Romania, celor care sunt interesati de evolutia tehnologica din zonele Web, Cloud Computing si Big Data.
Anul acesta evenimentul se extinde la nivel national, fiind prezent in Cluj-Napoca (13 mai) si Bucuresti (11 iunie). Cele 2 editii vor reuni 850 de profesionisti IT, specialisti BI/Big Data, IoT, Mobile & Web developeri, pasionati de domeniul IT care vor participa la sesiuni in cadrul carora vor fi dezbatute ultimele noutati, tendinte si provocari din domeniul tehnologiei.

DevTalks este un eveniment orientat catre dezvoltarea profesionistilor si a celor pasionati de domeniul IT, o conferinta cu si despre developeri ce cuprinde o serie de sesiuni axate pe notiuni concrete din industria IT. Dupa succesul inregistrat in 2014, evenimentul se extinde la nivel national, fiind prezent prin 2 editii:

  • Cluj-Napoca, 13 mai - Grand Hotel Italia
  • Bucuresti, 11 iunie - Romexpo, C1
Companiile care vor sa participe la eveniment se pot inscrie contactandu-ne la adresa contact@devtalks.ro

In cadrul evenimentelor DevTalks din acest an, participantii vor avea parte de o experienta unica, sesiuni si discutii informale despre noile tendinte si solutii IT, situatii practice si cazuri concrete. Punctele de interes in cadrul editiilor DevTalks din acest an sunt:

  • 4 scene diferite, denumite in functie de temele abordate: The Future Web, Mobile & IoT, Could Computing si BI/Big Data;
  • 15 speakeri internationali din diferite colturi ale lumii: Anglia, Belgia, Germania, Austria, Olanda, Elvetia, Cehia si Rusia.
  • 850 de dezvoltatori si profesionisti IT, pasionati de tehnologie si dezvoltare profesionala;
  • 14 ore de continut tehnic si discutii de tip panel;

“Evenimentul DevTalks este organizat in asa fel incat toti speakerii si participantii pot impartasi cu adevarat din experienta lor. Subiectele abordate in carul celor cele 4 sesiuni sunt concentrate in jurul unor aspecte de interes pentru pasionatii de dezvoltare IT. In plus, interactiunea si sesiunile de networking sunt cu adevarat valoroase pentru cei prezenti” - Andre Liechti, CTO & senior consultant at SysCo systèmes de communication sa.

“Credem in importanta unui proiect de dezvoltare a comunitatii IT si promovare a profesionistilor si domeniului IT dincolo de granitele Romaniei, iar DevTalks este un astfel de eveniment. Proiectul le ofera dezvoltatorilor, profesionistilor IT si arhiectilor de solutii software ocazia sa obtina o perspectiva noua asupra zonelor de interes pentru ei, tehnicilor si instrumentelor adaptate la evolutia tehnologica. Mai multe detalii despre modalitatea de inscriere si agenda pot fi accesate pe www.devtalks.ro sau la sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro ” – Andreea Balaci, Project Manager, DevTalks.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: IBM, Accenture, Endava, Luxoft Romania, Deutsche Bank Technology Centre si Brainspotting. Evenimentul se bucura de sustinerea IMWorld si Hipo.ro si a peste 15 comunitati de developeri din Romania.

In calitate de partener al evenimentului, Hipo.ro ofera 100 de invitatii gratuite la DevTalks. Cei care vor sa participe se pot inscrie pe www.hipo.ro, la sectiunea dedicata proiectului pana pe 17 aprilie.

Despre Catalyst Solutions
Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding. Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reuneste 850 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data) Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Imagini de la DevTalks 2014