Welcome to Sign in | Help
in Search

Conflict intre sql server sau visual basic.net si visual foxpro

Last post 03-08-2008, 12:56 AM by ignatandrei. 5 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  03-06-2008, 5:10 PM 4301

Conflict intre sql server sau visual basic.net si visual foxpro

Are cineva vre-o idee daca visual foxpro intra in conflict cu vre-unul din urmatoarele: sql server sau visual basic.net?
    Si daca da cum le pot face sa functioneze pe acelasi calculator, in acelasi timp?

•  03-06-2008, 5:25 PM 4302 in reply to 4301

Re: Conflict intre sql server sau visual basic.net si visual foxpro

Problema e k am instalat Visual fox pe doua calc care au sql server si vb.net instalate si pe unul kre nu are si vfp-ul a mers doar pe cel fara sqlserver si vb.net... pe celelalte doua cand incerc sa desc vre-un fisier de fox imi da erori de genul : "Invalid path or file name" sau "Error locating config--bad path?"
    Poate k pb e de la windowsul celor doua calc. Caci pe cele doua am instalat windowsul de pe acelasi cd, iar pe celalat era instalat windowsul de pe alt cd...

•  03-07-2008, 1:37 AM 4305 in reply to 4302

Probabil se suprascriu niste variabile de mediu insa incercati sa puneti problema pe site-ul www.profox.ro deoarece cei de acolo au un punct de vedere mai avizat despre lumea FoxPro
    Gheorghe Ciubuc,SQL Server Influencer, MCP(SQL 2000), MCTS (SQL Server 2005) , OCA(Oracle 9i), Sybase(Brainbench)
  •  03-07-2008, 5:38 AM 4308 in reply to 4302

adi_alina:
    Problema e k am instalat Visual fox pe doua calc care au sql server si vb.net instalate si pe unul kre nu are si vfp-ul a mers doar pe cel fara sqlserver si vb.net... pe celelalte doua cand incerc sa desc vre-un fisier de fox imi da erori de genul : "Invalid path or file name" sau "Error locating config--bad path?"
    Poate k pb e de la windowsul celor doua calc. Caci pe cele doua am instalat windowsul de pe acelasi cd, iar pe celalat era instalat windowsul de pe alt cd...

Testul e simplu. Virtual PC, imagine cu CD-ul bun, si instalat Fox. Se reproduce?

Ignat Andrei
    http://serviciipeweb.ro/iafblog
  •  03-07-2008, 2:18 PM 4311 in reply to 4308

Testul e simplu. Virtual PC, imagine cu CD-ul bun, si instalat Fox. Se reproduce?

Daca ai putea sa fii putin mai explicit te rog...

Am postat deja pe profox.ro, dar nu m-au putut lamuri nici cei de acolo si de aceea am incercat si aici... cer scuze daca deranjez...
  •  03-08-2008, 12:56 AM 4319 in reply to 4311

adi_alina:

Daca ai putea sa fii putin mai explicit te rog...

Am postat deja pe profox.ro, dar nu m-au putut lamuri nici cei de acolo si de aceea am incercat si aici... cer scuze daca deranjez...

Spuneai ca pe Windows-ul pe care merge ai instalat de pe un CD(CD1), si acolo unde e si fox de pe alt CD(CD2)
    Virtual PC 2007 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=04d26402-3199-48a3-afa2-2dc0b40a73b6&DisplayLang=en
    este un program free de la MS care simuleaza un PC. Te sfatuiesc, pentru un test, sa faci cu ajutorul lui Virtual PC o masina Windows cu CD1 , pe care sa instalezi si fox, si sa vezi ti se reproduce sau nu problema
    Daca da- naspa, ma mai gindesc

Daca nu - super!

Ignat Andrei
    http://serviciipeweb.ro/iafblog
View as RSS news feed in XML