Welcome to Sign in | Help
in Search

backup (SQL Server 2000) pe un disk extern...se poate face?

Last post 06-21-2007, 12:59 PM by ggciubuc. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  06-21-2007, 10:29 AM 2130

backup (SQL Server 2000) pe un disk extern...se poate face?

Salut, am si eu o problema destul de urgenta....asa ca orice sfat e bine venit

nu am ai facut asta niciodata si sper sa nu fie prea imbarligata problema....asa daca puteti sa-mi.....explicati pas cu pas va rog

am serverul meu local....cum pot realiza backupuri de pe acest server pe o alta statie din retea....deci pe un disk extern

cu late cuvinte.....vreau sa fac backup la o baza de date de pe serverul meu local......dar calea unde fac backupul sa fie pe o alta statie

multumesc mult

alex.

Edit: sau o alta varianta ar fi ...asta ddaca e mai simplu ca o continuare la procedura asta

http://sqlserver.ro/forums/thread/2023.aspx

sa copieze arhiva respectiva pe un alt disk din retea dupa care sa-l stearga din folderul vechi

alex

•  06-21-2007, 11:14 AM 2131 in reply to 2130

Re: backup (SQL Server 2000) pe un disk extern...se poate face?

Cand indicati fisierul de backup folositi notatia \\server\folder1\..\foldern\fisier.bak De asemnea sa aveti grija ca , contul cu care este startat serviciul SQL sa poata intra pe acel server din retea (deci serviciul de SQL trebuie startat cu un cont de domeniu)
    Gheorghe Ciubuc,SQL Server Influencer, MCP(SQL 2000), MCTS (SQL Server 2005) , OCA(Oracle 9i), Sybase(Brainbench)
  •  06-21-2007, 12:24 PM 2134 in reply to 2131

da...merge perfect :)....multumesc mult

dar as vrea sa fac si din procedura.....sa completez procedura asta :)

http://sqlserver.ro/forums/thread/2023.aspx

alex.

•  06-21-2007, 12:59 PM 2135 in reply to 2134

Pentru ca sunt mai multe operatii de facut (vad in acea postare ca e vorba si de o arhivare) v-as propune un package DTS care permite lansarea unor task-uri in mod serial si mai mult, poate lucra cu parametri.

Acest package poate fi lansat cu dtsrun intr-o job la diferite ore.

Vad ca sunteti pe 2000 dar daca ati fi la 2005, Integration Services are task special creat pt backup inclusiv posibilitati de creare foldere/ lansare aplicatii

O alta modalitate de abordare este SQL-DMO care iti permite , din aplicatie sa lansezi backup-uri. (Un exemplu se poate gasi la C:\Program Files
    \Microsoft SQL Server\80\Tools\Devtools\Samples\Sqldmo\Vb\BackRestEvents daca ati instalat sample-urile)

Gheorghe Ciubuc,SQL Server Influencer, MCP(SQL 2000), MCTS (SQL Server 2005) , OCA(Oracle 9i), Sybase(Brainbench)
View as RSS news feed in XML