Welcome to Sign in | Help
in Search

Crystal reports viewer

Last post 02-05-2007, 2:41 PM by shiva. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  02-02-2007, 11:58 AM 1637

Crystal reports viewer

Salut, am niste rapoarte create cu Crystal Reports (.rpt) pe baza de proceduri stocate, am baza de date necesara acestor rapoarte.....ma poate ajuta cineva cu o idee cum sa vad aceste rapoarte.....sa am posibilitatea sa le vizualizez,printez etc

multumesc.

Filed under:
  •  02-02-2007, 12:56 PM 1638 in reply to 1637

Re: Crystal reports viewer

Din cate stiu eu Visual Studio .NET are un control pentru vizualizarea rapoartelor Crystal.

http://www.businessobjects.com/products/reporting/crystalreports/net/vsnet.asp

Cristian Andrei Lefter, SQL Server MVP
    MCT, MCSA, MCDBA, MCAD, MCSD .NET,
    MCTS, MCITP - Database Administrator SQL Server 2005
    http://sqlserver.ro
  •  02-02-2007, 1:16 PM 1639 in reply to 1638

multumesc pt raspuns...

eu as vrea ceva de genul.......pe un calculator client sa am un folder cu rapoartele create.....si o aplicatie care sa faca legatura la baza de date si sa deschida rapoartele din folderul respectiv.....daca rapoartul respectiv are parametrii de introdus sa aiba si aceasta posibilitate......sunt sigur ca exista deja asa ceva....doar ca nu gasesc eu......si nu as vrea sa ma apuc eu sa fac o asemenea aplicatie pt ca mi-ar lua ceva prea mult timp pt ca nu sunt asa priceput in programare

•  02-02-2007, 2:57 PM 1640 in reply to 1639

Un server de rapoarte mi se pare mai potrivit in cazul asta.Reporting service a lui Ms e free.Poti instala pe un win2k3 server

Secolul XXI ori va fi religios ori nu va fi deloc
  •  02-05-2007, 2:41 PM 1675 in reply to 1639

Eu folosesc typed DataSets ca si intermediar intre DB si CR. Pentru treaba cu parametrii, acestia pot fi salvati intr-un DB sau in niste fisiere XML, impreuna cu valorile lor. Extragi valorile, executi procedura stocata de rigoare, incarci DataSet-ul si raportul se incarca fara probleme.

View as RSS news feed in XML