Welcome to Sign in | Help
in Search

Reporting Services din SQL Server Express Edition

Last post 05-29-2007, 9:33 AM by Ramona. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  05-28-2007, 1:10 PM 1959

Reporting Services din SQL Server Express Edition

Incepatoare in ale Reporting Services as dori sa stiu la clienti ce fisiere tb sa ajunga la ei ca sa poata vizualiza si printa rapoartele dezvoltate? In Reporting Services din SQL Server Express Edition se poate scrie cod care sa trimita numele serverului si baza de date de unde sa preia datele ?
  •  05-28-2007, 10:51 PM 1969 in reply to 1959

Re: Reporting Services din SQL Server Express Edition

Ramona:
    Incepatoare in ale Reporting Services as dori sa stiu la clienti ce fisiere tb sa ajunga la ei ca sa poata vizualiza si printa rapoartele dezvoltate?

.rdl si vezi la: http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms159270.aspx

Ramona:
     In Reporting Services din SQL Server Express Edition se poate scrie cod care sa trimita numele serverului si baza de date de unde sa preia datele ?

Filed under:
  •  05-29-2007, 9:33 AM 1973 in reply to 1969

Re: Reporting Services din SQL Server Express Edition

Ok, am facut rapoartele si duc .rdl-rile la client, si acolo le public pe server? Presupun ca pentru asta imi trebuie un mic script care sa imi returneze numele serverului unde isi tine clientul baza de date, numele bazei de date (numele tabelei de unde isi extrage datele este acelasi) cat si numele serverului unde se publica rapoartele.

Intrebarea este pot fi toate acestea (nume server baza date, nume baza date, nume server pentru publicarea rapoartelor) trimise ca parametrii SQL Reporting Services de pe platforma SQL Server Express Edition?

View as RSS news feed in XML