exemplul din sybex in care imi ia datele ditr0 tabela xls si le pune in doua tabele separate.
L-am modificat in sensul ca am creat eu propria mea tabela sql si am modif connection manageii atat.AM rulat paketu din vs a fost ok.Apoi i-am faciut deploy pe server.Imi apare la integration services la storage packets.
Dupa ce am facut chestia asta am patit urmatorul lucriu ,Daca deschid din vs /bi stid projectu asta la control flow am un task care se executas initail ala care imi stege si creaza tabelele dinnpu legat de dataflow-ul in care fac splitarea ,ei cand dau click dublu pe dataflow in design mode acolo ca sa intru ope el vs imi da o exceptie si se restarteaza.AM observat ca genul asta de projecte da buguri pe un xp home pateam alte chestii ciudate.
Mai exact asta obtin:
Faulting application devenv.exe, version 8.0.50727.42, stamp 4333e699, faulting module msdds.dll, version 8.0.50727.42, stamp 4333e821, debug? 0, fault address 0x00015e89.
For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Daca vrei iti dau projectu care l-am facut sa-l incarci in vs la tine -cand ai timp
multumesc
Secolul XXI ori va fi religios ori nu va fi deloc