Welcome to Sign in | Help

Re: Fragmentare disk

•  08-05-2010, 2:37 PM

Re: Fragmentare disk

Multumesc!

Dar, vad ca am fost clar ca de obicei.
    Baza de date are o tabela stil ID (indexat) col 1- 20. 90% de operare sint inserturi in ea. Restul sint Select ID, etc ORDER BY ID desc. E un soi de logging pentru un hard ciudat.
    In event viewer apar din astea "SQL Server has encountered x occurrence(s) of I/O requests taking longer than 15 seconds to complete on file ... tempdb" nu am pomenit de mesajul de eroare complet ca gogu m-a facut sa cred ca sint tare raspindite. Pe net raspunsurile sint generale rau, acces IO memorie si din astea, dar vorbim de o masina virtuala, si s-a avut grija de astea (sau s-a avut grija de the usual suspects).
    Alta manifestare, cind am vazut ca merge rau, cind incercai din SQL Manager sa rulezi un query, toate inserts ieseau pe timeout.
    CheckDB rulat, baseline de counteri nu e, dar sint in limitele sugerate la trubleshooting eroare cu 15 sec.
    Vorba aia ne-am uitat in locurile obisnuite avem imbunatiri da inca nu e nirvana. Si la fel nu stiu cum sa abordez defrag (SQL oprit nu prea e o optiune hard ala a bussines critical 24/7), in afara de defrag din OS.
    Si deci sintem in cautare de idei si sugestii.

Multumesc!

View Complete Thread