Welcome to Sign in | Help

Restore one filegroup (out of 2) at some point in the past

•  07-31-2009, 7:13 PM

Restore one filegroup (out of 2) at some point in the past

Salut, as avea nevoie de ajutor pentru urmatorul scenariu.

Am o baza de date cu 2 filegroup-uri, CONFIG  (in care se tin tabele de configurare/dictionare/setari etc) si PRIMARY (care contine tabele operationale), fiecare cu cate un singur fisier fizic (.ndf si .mdf).
    As vrea sa fac urmatoarele:
    1. creez baza date, sistemul intra in productie; in acest moment tabelele din CONFIG contin date predefinite
    2. backup CONFIG
    3. cu trecerea timpului PRIMARY ajunge la dimensiuni de ordinul GB, ceea ce inseamna timp indelungat de BACKUP-RESTORE
    4. modific date din CONFIG (de exemplu mai adaug randuri in tabele dictionar)
    5. imi dau seama ca am gresit
    6. vreau sa fac restore DOAR la filegroup-ul CONFIG si dupa restore sa pierd modificarile mentionate la pasul 3; in PRIMARY nu se schimba nimic, deci nu am probleme de constrangeri referiantiale

Practic imi doresc un restore la un moment anterior, dar numai pentru un filegroup, nu pentru intreaga baza de date.

Se poate face asa ceva? Daca nu, ce strategie ar trebui sa aplic pentru a reveni la starea initiala a datelor din CONFIG fara a face un full restore (care ar dura prea mult)?

Multumesc.

Florin Cardasim
View Complete Thread