Welcome to Sign in | Help

Re: executa dts dar schimba automat sursa - SQL Server 2005

•  12-11-2008, 7:53 AM

Re: executa dts dar schimba automat sursa - SQL Server 2005

Alex:
    ...

singura problema e ca nu stiu cum ii mai pot da un parametru care sa-mi defineasca sursa, sa o modifice?

DTSRun /S "LAPTOPDIO\SQL2000" /U "sa" /P "password" /N "DBTest" /G "{50B66940-C281-47DF-8619-FF710E7DCDA1}" /W "0"

multumesc.

alex.

@alex: sunt variabile globale şi nu parametri.

Variabilele globale din pachetul DTS le definesti cu ajutorul Package Properties şi alegi pagina Global Var (cred): gId INTEGER 0 şi gDen STRING (de exemplu).

Apoi foloseşti un Execute SQL Task unde poti să defineşti o interogare SQL cu parametrii indicaţi prin ?
    INSERT INTO tabela (Camp1, Camp2)
    VALUES (?,?)
    şi asocizei parametrii interogării SQL cu variabilele globale folosind opţiunea Parameters din Execute SQL Task.

Obs: Primul camp este de tip INT/INTEGER (typeid 3) şi al doilea camp este de tip No[VAR]CHAR/STRING (typeid 8).

Execuţia pachetului se poate realiza astfel:
    dtsrun /S serverSQL /E /N pachetDTS /A gId:3=123 /A gDen:8="ABC"

-------------------------------------------------------------------------------

În legătură cu eroarea:
    "The OLE DB provider "MSDASQL" for linked server "(null)" reported an error."
    încearcă să foloseşti alte DRIVERe ODBC pentru a te conecta la fişierele DBF: Microsoft Visual FoxPro driver de exemplu.

Eventual ... reinstalează MDAC.
View Complete Thread