Welcome to Sign in | Help

Re: problema la crearea unui tabel

  •  11-04-2008, 2:14 PM

    Re: problema la crearea unui tabel

    Cauza mesajului este ca tabela are cimpuri cu lungime variabila care, daca toate sint updatate cu valori la lungime maxima au in total mai mult decit 8060 bytes. Faptul ca pot depasi lungimea maxima de 8060 nu inseamna ca-l vor si depasi. Deoarece este o tabela a unei aplicatii facute de un tert, este raspunderea acelei aplicatii sa nu insereze date mai lungi de 8060. Daca va incerca, va rezulta in eroare la insert.

    Ce poti face este sa contactezi producatorul aplicatiei si sa-i ceri sa-tzi garanteze ca aplicatia nu insereaza date mai lungi de 8060. Daca ei nu pot garanta, atunci ai doua optiuni:
    1) Interzici aplicatia in productie
    2) Permiti aplicatia, dar daca exista erori de rulare a aplicatiei din cauza ca se fac insert-uri peste 8060 atunci ... asta e, exista erori in aplicatie.

    Atita vreme cit nu ai dreptul sa modific tabela, nu ai alte optiuni.
    Daca firma terta care a facut aplicatie e cit de cit serioasa, atunci stie ca exista aceasta problema si posibil sa poata garanta ca nu se insereaza niciodata peste 8060 bytes, de exemplu cimpurile celea lungi nu pot avea valori simultan.

    Daca terta firma nu poate garanta, tabela nu se poate modifica si seful i-tzi cere sa semnezi... probabil seful cauta un tap ispasitor pentru cind or sa apare problemele. Updateza-tzi CV-ul.

    http://rusanu.com
View Complete Thread
Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems