Welcome to Sign in | Help

Re: Am nevoie de un sfat....

•  11-03-2008, 9:57 PM

Re: Am nevoie de un sfat....

ThePuiu:

Andrei: facind doar suma chitantelor achitate pt contractul X am impresia ca nu este suficient. Nu stiu cum se calculeaza penalizarile (algoritmul de calcul)... Instructiunile primite de la beneficiar au fost: " penalizarile se calculeaza per zi de intirziere pentru COTA+DOBANDA. Nu se calculeaza penalizari la penalizari." Poti te rog sa detaliezi putin ideea ta?

Solutia lui Razvan este cea normala, a mea este pentru cei puturosi, care vor rapid aplicatia functionala.
    Sa detaliez ce vroiam sa spun : intrebi beneficiarul : sa zicem ca cineva intirzie martie si aprilie.In mai vrea sa plateasca
    Intrebare 1: are voie sa plateasca aprilie(partial sau nu) fara sa plateasca martie INTEGRAL ? - 99,9% - NU
    Intrebare 2: are voie sa plateasca martie si aprilie fara sa plateasca penalizari ? 75% nu - plateste martie , penalizarea pentru martie, partial aprilie din ceea ce mai ramine ...
    Punind intrebarile acestea si primind raspuns, poti dezvolta mai repede aplicatia ( constringeri benefice ...)

Ignat Andrei
    http://serviciipeweb.ro/iafblog
View Complete Thread