Welcome to Sign in | Help

Re: Ce credeti ca ar fi util sa stie un programator vis-a-vis de lucrul cu bd SQL ?

•  10-23-2008, 9:09 AM

Re: Ce credeti ca ar fi util sa stie un programator vis-a-vis de lucrul cu bd SQL ?

Diana:

... si cum calitatea documentatiei este in "(s)cadere libera"...Smile.

OT: O sa fur aceasta expresie e super.

Si ce ar trebui sa stie o sa vorbesc de ce ar trebui sa stie la noi in shop Smile, care desi MS orinetati nu sintem lock pe SQL Server adica ce facem noi trebuie sa mearga din cutie pe SQL Server, Oracle, DB2, Postgre si lista e deschisa . 
    SQL standard (TSQL si alte dialecte daca le stie aduce la numitor comun super dar citi stiu) si concepte DB, view, table etc. Nu creere stored procedures (sau functions), neinteresant mai ales daca trebuie sa stii 4-5 limbaje pentru ele (daca stii toate super dar citi stiu acuma). ADO/ODBC ar fi bine, ADO.Net super. Nu LINQ si Entity, nu isi merita banii ca nu fac fatza. Administrare de baza de baze Smile, adica conexiune backup restore, etc. Engleza si sa fie capabil sa inteleaga un help nu numai sa il citeasca. C# si dezvolatare profesionista adica unit testing, code  analysys etc.

View Complete Thread