Welcome to Sign in | Help

Re: SQL Server Day - follow-up

•  10-29-2006, 1:58 PM

Re: SQL Server Day - follow-up

Felicitari! Mi-a placut.

Cateva cuvinte despre fiecare prezentare (pozitive respectiv negative):

1. Introducerea - atragatoare. Lunga; timpi morti.

2. Security Model in SQL Server 2005 - m-a lamurit cu multe lucruri. Cam putine exemple practice, lunga si la un moment dat ne-a cam pierdut prin detalii...

3. SQL Server 2005 Data Encryption - subiect complex, exemple clare, prezentare faina. Nu stiu cat de util si practic este pt o detaliere asa mare a subiectului; cam prea lunga.

4. Introducere in FoxPro - scurt si la obiect; as vrea si prezentarea construirii unei aplicatii numai din mouse in 10-15 min. Unele cifre irelevante; recomand folosirea procentelor.

5. .NET assemblies si SQL Server Integration Services - felicitari prezentatoarei pt curaj. Nu am inteles mare lucru.

6. Dosarul "Mineriada", volumul I - fundamentata, muncita. Lipsa finalului "apoteotic"; recomand mai multa verva.

7. Managementul proiectelor de dezvoltare software cu MSF v4 si VSTS - foarte interesanta, imi place cum prezinta Adi. Dar a fost doar o introducere?

Organizarea a fost ok (locatie, tratatie, premii). Urmatoarea intalnire in noiembrie?!?! cam strans ...

Julius

View Complete Thread