Welcome to Sign in | Help

Re: proceduri stocate in SQL Server 2005

•  07-02-2008, 8:23 AM

Re: proceduri stocate in SQL Server 2005

ignatandrei:

Un argument impotriva PS este in momentul in care vinzi o aplicatie care are o BD ... si nu vrei ca un administrator de BD sa iti modifice el o PS cu mina ca s-a gindit ca e mai bine cum zice el decit codul tau ... Am intilnit si asa ceva( era vorba de o PS care tinea o regula de business...)

ai foarte mare dreptate (chia am patit chestia asta) dar in momentul in care clientul face asta el incalca acordul din licenta care nu ii da voie sa modifice codul. Deci datele sunt ale lui si are tot dreptul sa introduca si sa scoata cu ce vrea el si sa isi scrie el propriul client daca vrea insa baza este un tool cumparat sub licenta asa ca daca el il "customizeaza" o face pe raspunderea sa si eu nu mai sunt obligat sa ii ofer suport.

asta e din ciclul: "... inginerii fac programe ce pot fi folosite pana si de cei mai mari idioti insa natura produce idioti si mai mari.. deocamdata natura castiga" Stick out tongue - citat aproximativ

pe mine insa ma deranjeaza aspectul asta pt ca poate oricine sa le vada si sa se "inspire" de acolo ca sa faca alt baza cu care sa imi faca cocncurenta; totusi sper sa reusesc sa rezolv ascpectul asta prin limitarea accesului. (si asta ar fi un subiect interesant)
View Complete Thread