rremus:
Deci tu chiar te gindesti serios sa rescrii intregul modul de securitate SQL Server doar pentru a-tzi apara stilul de scriere a procedurilor?
Cum ai adresa probelemele triviale de securitate de genul @user este membru al unui grup Windows care are drept la operatie? Sau si mai fain, cind @user are explicit drept la operatie dar este membru al unui grup care are denied dreptul la operatie? Sau derivarea drepturilor implicite din alte drepturi explicite?
Eu eram ferm convins ca vorbim despre situatii care nu sunt acoperite de userii de windows de ex: intr-un magazin pot sa fie in acelasi timp mai multi agenti de vanzari care iregistreaza operatiile pe acelasi calculator caz in care ar fi aberant sa creem conturi de win pt fiecare si sa ii punem sa dea switch user de fiecare data.. nu toti clientii au chef sa faca conturi de win pt fiecare user. sau daca avem o aplicatie care lucreaza pe web sunt curios cum rezolvi problema folosind exclusiv modul de securitate SQL Server.. eu zic ca sunt o multime de exemple in care nu se poate rezolva problema asa cum sugerezi tu.