Welcome to Sign in | Help

Re: Conectarea la o baza de date MySQL

•  03-16-2008, 6:05 PM

Re: Conectarea la o baza de date MySQL

in primul rand, pe partea de proiectare de baze de date, mie mi-a placut in mod deosebit cartea lui Michael J Hernandez - "Proiectarea bazelor de date" (titlu original: "Database design for mere mortals: a hands-on guide to relational database design"); pe partea de C#, sunt doua carti care mie mi-au fost foarte utile acum 3 ani cand am inceput sa invat acest limbaj: "C# .NET Web Developer's Guide" - are mai multi autori printre care Adrian Turtschi, Jason Werry, Greg Hack si Joseph Albahari - foarte utila in primul rand pt partea de ADO.NET (si pt un stil foarte interesant de lucru cu procedurile stocate) si "Programare in Windows cu C#" de Charles Petzold (titlu original: "Programming Microsoft Windows with C#") o carte care explica amanuntit o multime de lucruri si pe care nu o voi citi niciodata in intregime insa am deschis-o de multe ori pt a afla detalii.

cartile de C# sunt un pic cam vechi (2003) deci foarte probabil ca se geseste deja ceva mult mai nou la acest capitol insa in ceea ce priveste proiectarea bazelor de date, eu zic ca acea carte contine tot ce are nevoie un incepator sa invete pt a devenii un bun proiectant de baze de date iar explicatiile mi s-au parut foarte elegante. Totusi, se rezuma exclusiv la procesul de proiectare asa ca vei avea nevoie si de o carte care sa explice MySQL si functiile de acolo (din pacate aici nu am nici o recomandare)
View Complete Thread