Multumesc pentru link sui pentru informatii.
Sa va spun drept doresc sa fac anumite teste ... pentru o lucrare de doctorat pe probleme de fragmentare. Ca si tema de cercetare am imlpementarea unor tehnologii de crestere a performantelor la nivel de access si stocare in cazul bd distribuite, iar SQL Server este SGBD -ul pe care doresc sa-l folosesc la teste.
In viitor impreuna cu un colectiv mai restrans vom incerca implementare distribuita a unor bd multimedia (ceva de forma unei librari digitale ) cu pdf-uri, filmuletze, in functie de formatele preferate si cred ca intr-un asemenea caz se poate lua in discutie o fragmentare verticala.
Ce as mai vrea sa va intreb. Se poate ca aceasta fragmentare verticala sa se faca sa zicem doar prin anumite viewuri publiecate in schemele globale ale unui sistem distribuit, in care sa specific nu anumit numar de coloane, sau exista si o alta metoda. Problema care imi sare in minte ar fi ... cum as putea apoi sa actualizez astfel de fragmente verticale, daca am doar anumite viewuri partiale asupra lor.
Multumesc,
Daniel
MCP (C Sharp)
Software Engineer,
Cluj Napoca