Salut,
exista posibilitatea ca in sql server 2000 sa definesc pentru o baza de date o dimensiune MINIMA a fisierului de Transaction Log
de exemplu am o baza de date de ~ 5 GB (Data Files .... mdf-ul) pe care execut la un anumit interval de timp Transaction Log Backup care imi tine oarecum sub control dimensiunea fisierului de Log (ldf - ul)......sa zicem ca in timpul unei zile log-ul creste la 2GB dupa care se realizeaza acest backup de Log si il face la ~10MB (care mi se pare f mic pt. o baza de date de 5 GB)....pe urma daca el se mareste cu 15-20 %(depinde cum e definit sa creasca) tot creste cu f putin spatiu si in urma unei trazactii efectuate pe baza de date el este obligat sa creasca de mai multe ori incetinind aceea tranzactie.....bine pot sa-l definesc si sa creasca cu un anumit numar de MB dar nu asta vreau
ce mi-as dori eu este ca atunci cand se face transaction log backup chiar fisierul de Log sa fie golit act trebuie dar dimensiunea lui sa ramana la ~ 1GB....deci sa nu scada sub valoarea asta
multumesc.
alex.