Welcome to Sign in | Help

Re: script de SELECT cu GROUP BY sql server 2000

•  07-06-2007, 9:59 PM

Re: script de SELECT cu GROUP BY sql server 2000

nu mai e nici o suparare....scuze ca am raspuns asa tarziu dar abia acum am reusit sa scap de "probleme" :)

"problema" pleaca de la faptul ca am importat in baza de date mai multe ori aceleasi date (CompanyName)....cheia pe tabela respectiva fiind pe LeadID (ceea ce ma face sa ma gandesc daca ar trebui si CompanyName sa-l fac unic cumva....dar asta e cu totul altceva in caz ca-l mai import si alta data sa nu ma lase)....asa, cum ziceam am importat de mai multe ori aceste date si acum aveam duplicate in tabela dupa CompanyName.....am vrut sa fac acest select care-mi intoarce duplicatele dupa aceasta coloana pentru a face un UPDATE pe ele....intr-o coloana "Duplicat" bit.....e o bifa pentru a vedea in aplicatie care se repeta si care nu.....nu am vrut sa le sterg pentru ca sunt importate din fisiere diferite si vreau sa le combin datele ("merge") unele avand completate coloanele "telefon" de exemplu altele "mail" altele "adresa"

m-am speriat aiurea.....am avut impresia gresita ca nu-mi intoarce ce trebuie....se pare ca functioneaza ok asa:

select distinct A.LeadID,A.CompanyName from LeadBase A
    inner join  LeadBase B on A.CompanyName = B.CompanyName 
                                    and A.LeadID <> B.LeadID
                                    and A.statecode = 0
                                    and A.deletionstatecode = 0
                                    and B.statecode = 0
                                    and B.deletionstatecode = 0
    where A.Companyname is not null
    order by A.CompanyName asc

multumesc mult pentru ajutor ........ prompta ca de obicei ;)

alex.

View Complete Thread