Welcome to Sign in | Help

Re: un alt Script...o alta provocare

•  02-16-2007, 12:57 PM

Re: un alt Script...o alta provocare

multumesc mult Razvan......intradevar....baza de date e groaznica....daca iti vine sa crezi nu are absolut nici un FK definit pe ea......in plus exista tabele care nu au nici macar un PK.....asa am primit-o si eu......si ce e si mai groaznic este ca nu exista codul aplicatiei care foloseste aceasta baza de date.....ca poate atunci m-as fi bagat mai adanc in ea......atat cat ma pricep si eu........multe lucruri care se executa pe aceasta baza (insert,update,delete,select) se fac din codul aplicatiei neexistand cum zic eu ca ar fi normal proceduri in baza pt acestea (insert,update,delete,select)....acum poate ma intelegeti cu ce ma lupt zilnic...si-mi mananc creierii.....

dar cum bine se zice....."ce nu te omoara te intareste".....cel putin asa sper sa fie :)

o sa incerc sa-ti raspund la intrebari:

1.intradevar legatura intre tabele se face ON QASLogInfoProba.QASUserName = QASUser.UserIdentification....nu are FK intre ele.....dar o sa fac..

2.QASItemType contine intredevar tipul evenimentului respectiv Logon sau Logoff adica la o anumita data QASItemTime am Logon dupa care pt acelasi QASUserName am Logoff....fiind posibil ca este user sa faca in accesi zi mai multe Logon/Logoff....pe diferite sau pe aceesi QASStation

inregistrand un QASLiCounter pt fiecare

3.cred ca a fost impartita astfel pe CycleTime_L01...L02 etc si nu doar o tabela CycleTime...pt ca fiecare aceasta L01,L02 contine undeva pe la 1 milion de inregistrari

ideea de fetchuire pica pt ca am incercat ceva asemanator si dupa ce am asteptat aprox 15 min.....l-am oprit......cred ca nu este posibila o fetchuire pe asemenea tabele

in concluzie nu stiu exact cum am sa reusesc :(

View Complete Thread