Am o parere care intareste ceea ce spune Remus cand recomanda in principal utilizarea Service Broker ca o solutie practica: intre servere prin SB poti schimba documente XML adica informatie semistructurata in timp ce la replicare informatia este in principal structurata - lucru dat de caracterul relational al datelor.
Pe de alta parte, in documentul de la link-ul indicat in finalul postarii, se spune
"While SSB is a database feature that can be accessed in a variety of ways from many different platforms (basically, anything that can connect to SQL Server), you can't build a Service Broker without SQL Server, and you can't run SQL Server on anything but Windows."
mai departe intreb:
Pe o masina undeva am SQL Server 2005 instalat ; este configurat Service Broker; printr-un endpoint creat pentru SOAP adica
CREATE ENDPOINT endPointName [ AUTHORIZATION login ]
[ STATE = { STARTED | STOPPED | DISABLED } ]
AS { HTTP | TCP } (
<protocol_specific_arguments>
)
FOR { SOAP ......
sa inteleg ca pot, Service Broker-ul meu poate sa accepte XML-uri, sau orice alte pachete, sa spunem de pe o masina Linux cu ORACLE sau altceva pe ea?
Stie cineva de o incercare de felul asta, reusita sau nu ?
Gheorghe Ciubuc,SQL Server Influencer, MCP(SQL 2000), MCTS (SQL Server 2005) , OCA(Oracle 9i), Sybase(Brainbench)