Welcome to Sign in | Help
in Search

Login failed for user 'nume_user'. Reason: Server is in single user mode. Only one administrator can connect at this time.

Last post 11-21-2007, 4:12 PM by B_gd_n[ ]Sahlean. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  11-21-2007, 3:56 PM 3421

Login failed for user 'nume_user'. Reason: Server is in single user mode. Only one administrator can connect at this time.

salut, am si eu o problema destul de urgenta si grava in acelasi timp (ca orice problema de altfel)

pe un server am pus sp4 la sql server 2000 si acum primesc din aplicatia care acceseaza o baza de date de pe acest server urmatoarea eroare:

aveti vreun sfat?

Multumesc

alex.

•  11-21-2007, 4:12 PM 3422 in reply to 3421

Re: Login failed for user 'nume_user'. Reason: Server is in single user mode. Only one administrator can connect at this time.

Alex:

salut, am si eu o problema destul de urgenta si grava in acelasi timp (ca orice problema de altfel)

pe un server am pus sp4 la sql server 2000 si acum primesc din aplicatia care acceseaza o baza de date de pe acest server urmatoarea eroare:

aveti vreun sfat?

Multumesc

alex.

SP4 Installation Problem on Win2000/SQL Enterprise Edit

The installation process may fail when you try to install SQL Server 2000 Service Pack 4

View as RSS news feed in XML