Welcome to Sign in | Help
in Search

Database Maintenance Plan for system database

Last post 02-02-2007, 11:29 AM by ggciubuc. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  02-02-2007, 10:08 AM 1631

Database Maintenance Plan for system database

Salut, am si eu o intrebare .....ce trebuie sa contina un "Database Maintenance Plan for system database" cat de des trebuie sa ruleze....cum se creeaza un maintenance plan corect.

cateva hinturi....multumesc

•  02-02-2007, 10:55 AM 1633 in reply to 1631

Re: Database Maintenance Plan for system database

Acest wizard trebuie sa reflecte politica de backup & recovery adoptata de companie, deci problema dvs. ar fi de fapt cum faci o

astfel de politica. Sunt multe principii de luat in calcul pentru a o stabili iar cursurile care prezinta subiectul b & r ataca si aceasta zona.

De exemplu, se face backup la bazele de date de sistem cand adaugi noi obiecte in bd cum ar fi un nou login deci trebuie facut

un backup la master, sau cand creezi un job trebuie la msbd s.a. Alt principiu ar fi incarcarea, cat de des este utilizata o baza de date,

se face numai in timpul programului, este 7x24x365 ?

Recomandarea mea este sa cautati resurse din zona politici de b&r , iar utilizarea propriu zisa a wizardului cred ca este transparenta.

Gheorghe Ciubuc,SQL Server Influencer, MCP(SQL 2000), MCTS (SQL Server 2005) , OCA(Oracle 9i), Sybase(Brainbench)
  •  02-02-2007, 11:11 AM 1634 in reply to 1633

ce pt sa spun despre bd:

este destul de mare 2 G, 10 ore pe zi merge foc continuu,6 zile pe saptamana....mii de inregistrari sunt select,update,delete,insert la interval de cateva secunde.......totul se face prin DTS Packages...altceva nu stiu ce sa mai zic.....acum incerc si eu sa cunosc aceasta bd mai bine

multumesc.

•  02-02-2007, 11:29 AM 1635 in reply to 1634

Atentie este o responsabilitate mare!

Daca se intampla vreun necaz(adica sa pice sistemul), toti se vor uita peste umar inspre dvs. 

Trebuie vazut cu cat creste zilnic bd (2 G nu e destul de mare), exact cand se scrie (poate doar la sfarsit sau la anumite momente orare) , de ce sistem hardware

dispuneti. Asa ca luati problema in mana si google it!

Gheorghe Ciubuc,SQL Server Influencer, MCP(SQL 2000), MCTS (SQL Server 2005) , OCA(Oracle 9i), Sybase(Brainbench)
View as RSS news feed in XML