Am de scos un raport cu soldurile pe furnizori la 0 zile, intre 30-60 zile si intre 30-60 zile. Am inceput cu solduri furnizori la 0 zile si acesta este codul, dar se pare ca nu este tocmai in regula...
thisform.grid1.RecordSource = ''
select a.cod_furn ;
,a.nr_doc ;
,max(a.suma) as debit ; (aici in loc de max ar fi trebuit sa am sum dar tot nu da bine rezultatul)
,sum( b.suma ) as credit ;
,max(a.suma) - Nvl(Sum(b.suma),00000000.00) as sold ; (aici in loc de max ar fi trebuit sa am sum dar tot nu da bine rezultatul)
from istoric a LEFT join istoric b on a.nr_doc = b.nr_doc and b.fel_oper = 'P' and b.data_oper <= stopdate ;
where BETWEEN(a.data_doc,startdate,stopdate) and a.fel_oper = 'C' group by 1,2 INTO CURSOR crs21 readwrite
select cod_furn, sum(sold) as sold_final from crs21 group by cod_furn HAVING sold_final > 1 into cursor crs200
SELECT x.den_furn, crs200.cod_furn, crs200.sold_final FROM crs200 INNER JOIN furniz x ON x.cod_furn=crs200.cod_furn;
ORDER BY crs200.cod_furn;
INTO CURSOR crs123
thisform.grid1.RecordSource = 'crs123'
cod_furn | suma | nr_doc | fel_oper |
AUTO | 5000 | 1510 | C |
AUTO | 5000 | 1510 | P |
AUTO | -5000 | 1510 | P |
AUTO | -5000 | 1510 | C |
Problema este sa zicem la clientul AUTO care la "0 zile" ar trebui ca rezultatul codului sa fie:
cod_furn | Sold_final |
AUTO | 5000 |
Pe cand rezultatul ar fi trebuit sa fie:
si "clar" clientul AUTO sa nu-mi mai apara in TABELUL FINAL.(in grid1)
P-plata si C-cumparare
Va cer daca se poate ajutorul dumneavoastra. Poate ati mai avut si voi aceasta problema. Multumesc anticipat