Welcome to Sign in | Help
in Search

Server de baza de date in alta tara

Last post 10-14-2009, 7:05 AM by ignatandrei. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  10-14-2009, 12:20 AM 7678

Server de baza de date in alta tara

Buna,

e primul post aici, nu am reusit sa gasesc raspuns la problema mea inca.

Am un server HTTP sa zicem IIS sau apache nu are importanta dar baza de date as dori sa fie pe un server din alta tara (Germania)

Are cineva experienta in aceasta problema? Va influenta mult performanta sistemului?

Motivul pt care vreau asa ceva este ca la noi un server bun e foarte scump de inchiriat, iar aplicatiile pe care le doresc a fi gazduite sunt "SQL intensive" :)

Multumesc mult!
  •  10-14-2009, 7:05 AM 7679 in reply to 7678

Re: Server de baza de date in alta tara

Radu:
    Are cineva experienta in aceasta problema? Va influenta mult performanta sistemului? Motivul pt care vreau asa ceva este ca la noi un server bun e foarte scump de inchiriat, iar aplicatiile pe care le doresc a fi gazduite sunt "SQL intensive" :)

Din pacate nu am avut experienta cu asa ceva, dar citeva lucruri de bun simt le banuiesc:
    1. Daca pica legatura pe internet , e clar ca aplicatia ta nu va fi available
    2. Aplicatia ta va consuma din banda - deci va trebui sa iti iei o banda mai mare.
    Intrebare 1: De ce nu iti iei si hosting acolo?
    Intrebare 2: aplicatia ta e mai mult read decit write pe Sql ? Caci, daca da, ai putea avea un mecanism de caching

Ignat Andrei
    http://serviciipeweb.ro/iafblog
View as RSS news feed in XML