Salutare,
Ma confrunt cu o problema care ar avea mai mutle solutii dar nu stiu care sa o adopt, de aceea va cer parerea si voua. Situatia e in felul urmator: 2 servere sql linked. Pe un server am facturile... iar de pe celalalt consult aceste facturi (in special fiecare produs de pe factura). Problema e cum fac aceasta consultare, adica:
1. Pe primul server am un view cu informatiile care ma intereseaza pe al doilea server. De pe al doilea server fac selectul printr-o functie pe acest view. O posibila problema e ca asupra acestui view, pe serverul 2 am cateva functii care calculeaza tot felul de chestii pe acel view (cat a fost incarcat per produs, cat a fost incarcat per document). Nasol e ca pentru fiecare rand din view se apeleaza functiile astea si se face un dute-vino de pe un server pe celalalt + ca dureaza. (Comunicarea in acest caz, intre servere se realizeaza tot la 2-4 secunde o interogare/validare)
2. Printr-un proces (Care oricum se executa facand altceva) pot aduce local pe server 2 continutul view-ului si de aici incolo interogarile sa fie pe server 2. Situatie rapida insa trebuie sa am grija la stergeri/modificari.. .etc/
3. Replicarea nu intra in calcul, nu ma tenteaza.
In situatia data, voi ce ati alege dintre optiunile de mai sus SAU CE ALTE SOLUTII ati avea in vedere?
PS Multumesc utilizatorilor acestui forum pentru raspunsurile rapide care le-am primit. Great Job.